Nadaljuj

Vodene kolesarske ture in najem koles

Image title

Smo kolesarjem prijazen ponudnik namestitev saj vam v sodelovanju s podjetjem Move4fun nudimo izposojo klasičnih ali eMTB koles in vam brez doplačila poskrbimo za varen prostor za hrambo koles, izposojo osnovnega orodja in prostor za sušenje oblačil.

Izposodite si lahko klasična ali e-MTB kolesa višjega cenovnega razreda za lažje premagovanje strmin in daljših razdalij. Ne boste verjeli koliko lokacij lahko z e-kolesi obiščete v enem dnevu.
Za pot vas bomo opremili in vam svetovali ustrezno turo glede na želje in pripravljenost.
Nudimo tudi gorsko in cestno kolesarske izlete z možnostjo prevoza oseb in koles.
Organiziramo kolesarske dogodke za manjše skupine.


Image title

Kolesarsko vodenje

Pri nas poskrbimo, da začnete dan naspani in z odličnim zajtrkom, predenj se podate na kolesarsko potepanje. Pridružite se našim organiziranim kolesarskim turam po Savinjski in Koroški regiji, z licenciranim kolesarskim vodnikom. Odlično poznavanje terena in znamenitosti ob kolesarskih poteh bo pripomogla, da bo vožnja po neutrjenih poteh varna. Vodnik pa vam je v pomoč lahko tudi pri izboljšanju tehnike vaše vožnje, ki vam bodo omogočale dodatne užitke in popoln izkoristek kolesa.
Poskrbljeno imamo za prevoz vaših koles in prtljage na izhodiščne točke tur ter nazaj v hotel. Za zaključene skupine organiziramo kolesarske ture po vsej Sloveniji.
Nudimo strokovne kolesarske nasvete pri načrtovanju tur, GPS podatke o turah, izdelane programe kolesarskih tur. Gostom ponujamo vodene kolesarske ture in servisni kotiček za kolesa. Po potrebi uredimo vsa potrebna popravila.


Image title

eMTB - doživite Šaleško dolino na svojevrsten način

Električna kolesa so primerna za vse vrste in pripravljenost kolesarjev. Nad njimi se navdušujejo mestni, gorski in cestni kolesarji, ki morda nimajo dovolj časa ali kondicije, da bi kolesarili več ur. Z različnimi stopnjami pomoči lahko z eMTB kolesi v kratkem času obiščete veliko lokacij in je odličen način raziskovanja skritih kotičkov Šaleške doline. Z izbiro terena in stopnjo pomoči lahko napravite vadbo zelo intenzivno ali zgolj rekreativno za osebe, ki jim zdravje ne dopušča pretiranih naporov.


Image title

Cestno kolesarjenje

Savinjska in Koroška regija ponujata cestnim kolesarjem veliko kilometrov asfaltiranih poti, ki zagotavljajo čudovite trase za kolesarstvo hkrati pa so tudi varne, saj potekajo po manj prometnih poteh oziroma po številnih urejenih kolesarskih poteh. Trase najdemo vseh zahtevnosti, od ravninskih poti za manj zahtevne do gorskih vzpetin in prelazov za najzahtevnejše, ki na koncu popestrijo še z izjemnimi spusti.
Ob kreiranju kolesarskih izletov vam z veseljem svetujemo oziroma se vam pridružimo.


Image title

Gravel kolesarjenje

Narava v naši okolici je odlična za vse ljubitelje Gravel kolesarjenja. Utrjene makadamske in gozdne poti vas vabijo, da se izognete cestam, ki so izpostavljene vsakodnevnemu prometu in zato ponujajo večji užitek in varnost v vožnji. Smrekovec, Golte, Sleme in številne druge atraktivne destinacije lahko obiščete direktno z Velenja in ob tem planirate postanek na kateri izmed priljubljenih planinskih koč. Obiščite nas in z veseljem vam bomo pomagali izbrati ustrezno destinacijo


Image title

MTB kolesarjenje

Spletišče gozdnih cest in kolovozov po hribih, gorah, na ali med njimi, vas vabi k nam na kolesarsko avanturo. Spoznajte številne označene kolesarske poti v Šaleški dolini in okolici, ki so speljane mimo najlepših kotičkov in znamenitosti ter nudijo užitke rekreativcem in tudi ljubiteljem gorskega kolesarjenja. Zelo razgibana pokrajina in številne gorske ceste, gozdne poti in kolovozi ponujajo gorskim kolesarjem neomejene možnosti. Za največje adrenalinske navdušence pa je na voljo tudi več lokacij za spust z gorskimi kolesi (Vodemla, Golte, Kope, Peca...)Image title